10 Haziran 2013 Pazartesi




Wolfteam Wall Hack İndir: Duvar Hilesi ve Hileleri

Wolfteam oyunu, Counter Sitrike’den daha fazla ilgi görmeye başladı.  Oyunun hikâyesi;  insanların kurda dönüşmesini sağlayan DNA üzerinde etki bir ilaç bulunması üzerine gelişiyor. DNA’sı değişen insanların çoğunun süper fiziksel performanslar gösteren atletler ve paralı askerler olduğu ortaya çıkıyor. Fakat bir süre sonra bu durumun tedavisi bulunuyor. Bu hastalığın aynı zamanda ters tedavi yöntemi de bulunarak, Fransız ordusuna satılıyor. Fransız ordusu da bu ilacı kullanarak Wolfteam adında yeni ve muazzam bir güç kuruyor. Bu takım zamanla kontrolden çıkıp, kendi başlarına göre hareket etmeye başlıyorlar.

Emirlere itaatsizlik ederek büyük zararlar verip emir dışında da insan öldürmeye başlıyorlar. Ya da çatışmalarda kontrolsüz güç kullanarak büyük zararlara yol açıyorlar. Emir komuta zincirinde ki ast üst ilişkini hiçe saymaya başlayan ve emirlere itaatsizlik yapan bu kurt adamlar, sonunda orduyla bağlarını koparırlar. Buradan sonra Fransız askerleri ile Wolfteam üyeleri sürekli ve güçlü bir savaş başlayacaktır.

Oyun bu seyirde giden son derece atraksiyonlu bir yapıya sahip. Sürekli olarak bir heyecan yaşatan oyunda istediğiniz zaman kurt olma özelliğiniz var ve aynı zamanda doğ üstü güçlere de sahip olabiliyorsunuz. Ne zaman kurt olmak istediğinize siz karar veriyorsunuz. Bu oyuna güzel bir yama çıkarıldı son dönemlerde. Wolfteam Wall Hack ile oyuna yeni bir soluk getirmek amaçlanıyor. Aslında bir hile botu olan Wolfteam Wall Hack, Windows Xp 32 bits, Windows 7 32 ve 64bits bilgisayarlarda çalışır. Wolfteam Wall Hack özellikleri sizin duvardan da sonrasını görmenizi sağlar. Wolfteam Wall Hack ile oyunda duvarları kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda Wolfteam Wall Hack size oyunda bu sürümü engelleme şansını da size sunmaktadır. 

Wolfteam Wall Hack Kullanımı : Size verdiğimiz dosyayı indirin ve arşivden çıkartın. Ardından “Dowit WT Hax Loader.exe” uygulamasını çalıştırın ve oyuna girin.


0 yorum:

Yorum Gönder